Hi! Are you hiring and in need of a social and modern hiring tool? Read more here! x
x

Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Den informasjonen som finnes om selskapene; har dere skrevet det selv eller hentet dette fra andre kilder?
Informasjonen du finner i hver selskapsprofil er en sammensetning av det som allerede finnes rundt omkring på internett. Jobylon samler automatisk inn denne informasjonen, men kontrollerer også at relevant og nyttig informasjon er lagt ut.

Er hver jobb på Jobylon fra et bestemt selskap?
Ja, vi samler inn alle de jobbene som selskapene har lyst ut på sine karrieresider.

Hvordan registrerer jeg meg?
For å registrere deg kan du klikk på "Logg inn" øverst til høyre. Du kan lage din egen Jobylon konto manuelt, men vi anbefaler at du logger deg på ved hjelp av din Facebook eller LinkedIn konto. Det gjør det morsommere å bruk Jobylon - da vil du kunne se hvem av dine venner som jobber i de ulike bedriftene.

Hva gjør jeg hvis jeg glemmer passordet mitt?
Da skriver du inn e-postadressen du oppga da du logget på for første gang, og du får passordet tilsendt i løpet av få minutter. Dette gjøres her.

Hvem vil være i stand til å se sidene mine, og hvordan brukes denne informasjonen?
Bare du vil kunne se denne informasjonen med mindre du spesifikt tillater Jobylon å vise CV’en din til selskapene Jobylon jobber med slik at du øker sjansene for å finne den perfekte jobben!

Hvordan søker jeg på en jobb som jeg synes er interessant?
Du søker på jobben ved å klikke på «Søk denne jobben" nederst på hver jobbannonse. Du vil da bli sendt til selskapets karrieresider og kan fortsette din søknad der.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om en bestemt bedrift?
Du kan søke etter selskapsnavnet søkefeltet eller du kan klikke på "Les mer" til høyre for stillingsannonsen du ser på. Vi har relevant og interessant informasjon om hvert selskap som det finnes stillingsannonser på.

Hva er en Bounty?
Noen stillingsannonser i Jobylon har en dusør angitt i annonsen. Hvis du anbefaler en person til en jobb med Bounty og denne personen blir ansatt – ja da får du en belønning på den gitte summen. På Jobylon mener vi at du skal bli belønnet for ditt verdifulle nettverk! Les mer om hvordan Bounty fungerer her.

Hva gjør jeg hvis jeg har spørsmål om en jobb?
Kontakt den personen som står opplyst i jobbannonsen. Hvis det ikke er kontaktinformasjon, anbefaler vi at du ringer selskapets resepsjon og spør etter deres HR-avdeling.

Hva kan jeg bruke ”Mine sider” til?
I ”Mine sider”, kan du:

  • lagre jobbsøk
  • lagre alle de jobbene du har funnet
  • følge utviklingsprosessen til de jobbene du har anbefalt venner til.
  • legge inn din CV

Hvordan sletter jeg kontoen min?
Selv om du ikke aktivt søker jobb vil det alltid lønne seg å ha en Jobylonkonto så du kan anbefale dine venner til stillingene med Bounty eller rett og slett bruke Jobylon til å finne informasjon om ulike selskaper. Men vil du fortsatt fjerne kontoen kan du gå på Mine Sider og klikke "Slett konto".

Andre spørsmål?
Vi i Jobylon er alltid ute etter å forbedre oss og hjelpe til, så er det et spørsmål du ikke har blitt besvart, ta gjerne kontakt med oss på info@jobylon.no.