Hi! Are you hiring and in need of a social and modern hiring tool? Read more here! x
x

Jobylon for arbeidsgivere

Jobylon – Selskapet er like viktig som jobben

Jobylon er Nordens føste sosiale jobbsite der vi har samlet alle ledige stillinger samt intressant og objektiv informasjon om over 1000 av de største arbeidgiverne i Norge. Vi tilbyr arbeidsgivere muligheten til å utvide organisasjonsprofilen for at jobbsøkere skal få vite hvordan det er å arbeide hos nettopp dem.

Jobylon har strategisk integrert mange sosiale medier i jobbsøkerprosessen og jobbsøkende kan da enkelt få et overblikk over hvem de kjenner hos de forskjellige arbeidsgiverne.

Vi har også skapt en mulighet for arbeidsgiverne til å nå ut til kandidater som ikke søker jobb aktivt via vårt Bounty-konsept. Dette er en finnerlønns-basert rekruttering der man belønner tips som leder til ansettelse.

Vi tilbyr arbeidsgiverne


Utvidet Selskapsprofil

Vi har samlet objektiv informasjon om selskapene, som finansiell informasjon, antall ansatte og hva som skrives om selskapet i redaksjonell- samt sosiale medier. Til deg som selskap gir vi også muligheten å fortelle hvordan dere oppfatter dere selv som arbeidsgiver.

Dette innebærer at dere kan styrke deres varemerke som arbeidsgiver, deres employer brand, og tiltrekke dere flere interessante kandidater. Dere kan for eksempel beskrive deres trainee program, deres arbeid med studenter, ha en videopresentasjon fra arbeidsplassen og intervjuer med ansatte.

Jobbannonser

Vi henter informasjon om alle ledige stillinger fra over 1000 av de mest attraktive norske arbeidsgiverne. Jobbannonsene oppdateres og prosesseres flere ganger om dagen.

Bounty

Iblant søker selskapet etter en person med spesifikk kompetanse som er vanskelig å finne. Det har tidigere vært vanlig å internt belønne tips som leder til ansettelse men vi tilbyr arbeidsgiverne muligheten til å nå ut til forhåndskvalifiserte individer gjennom å la alle tipse om potensielle kandidater. På denne måten når dere ut til personer som ikke aktivt søker jobb og som dere ellers ikke hadde kommet i kontakt med via en vanlig jobbannonse.

Sosiale medier

Vi har integrert sosiale medier i Jobylon for at besøkere skal ha muligheten til å se hvor deres venner på Facebook og LinkedIn arbeider. De kan også enkelt dele stillinger gjennom sitt sosiale nettverk. Vi er selv aktive innen sosiale medier (Blogg, Facebook og Twitter) og som selskap gir vi dere muligheten til å bruke vår sosiale infrastruktur for å nå ut med deres stillinger til en bredere målgruppe.

Vil dere vite mer så er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med:
Elina Aziz, Account Manager
Telefon: (+46) 739 594 888
E-post: elina.aziz@jobylon.com